links for 2010-01-04

 • Bogen "The Lost Symbol" af Dan Brown har solgt mere i digital bogform end i "traditionel" bogform, men kan også downloades ulovligt. Det er den blevet mere end 100.000 gange, hvilket skaber røre i andedammen. Eksperterne siger, at det kun vil blive værre, og det er ikke kun bestsellere der rammes.

  Nogle udgivere mener, at digitale udgivelser skal forsinkes i forhold til fysiske kopier, nogle vil have forbedret teknologi og sikkerhed, andre ønsker helt at droppe den digitale teknologi og J.K. Rowling nægter at udgive sine famøse Harry Potter-bøger digitalt.

 • IT- og Telestyrelsen har besluttet at åbne op for konkurrencen på TDC´s kabel-tv nettet, som med en høj kapacitet kan levere Internet og TV. Ifl. IT- og Telestyrelsen betyder det, at YouSee (søsterselskab til TDC) ikke længere har krav på deres monopollignende status, samt konkurrenter som Telia, Telenor m.fl. har mulighed for at byde ind, men ikke før de selv ønsker det.
 • Nexus One er Googles telefon baseret på styresystemet Android, som indtil videre er annonceret i USA. Engadget har ekslusivt haft fingre i telefonen og siger flg:

  – Den er lynhurtig (især til Google Maps)
  – Brugerfladen er nem og overskuelig
  – Den har "live skrivebordsbaggrunde" dvs. de bevæger sig og man kan røre/interagere med dem (se videoen)
  – Tastaturet kan virke en smule kluntet

  Jeg mener ikke, at der er noget revolutionerende under solen, og slet ikke set i lyset af flg. citat taget fra http://www.epn.dk: "Ifølge teleanalytikerne Brian Troelsen, IDC, og John Strand, Strand Consult, søger Google ikke at skabe en overskudsgivende hardware-forretning med Nexus One. I stedet forsøger Google at promovere sit eget Android-styresystem samt at udbrede kundebasen, som selskabet kan afsætte applikationer til."

 • "And the winner is…" Se vinderen og de nominerede til årets computerspil 2009 kåret af Gametrailers.com
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: